Trav

Om du skulle vara den som har blivit biten av hästsporten, så kommer du dela detta med massor av människor. Detta kommer förmodligen vara något som du redan sett om du besökt en av de svenska travbanorna. Här brukar det finnas massor av besökare. Ja, travsporten är stor i Sverige, och naturligtvis kommer då betting och att tippa på travet vara något som intresserar många. Faktum är att lilla Sverige har en så bra och utvecklad travsport, att denna kan mäta sig i kvalitet med både Frankrike och USA . Det var dessa länder som en gång i tiden presenterade travsporten för resten av världen.

Trav

När du vill betta på trav och galopp

Du som vill tippa och betta på trav eller galopp kommer i huvudsak finna de absolut bästa spelen för detta hos ATG. Detta är då det svenska spelbolag som har det största utbudet inom travsporten. Naturligtvis kommer det även att finnas en rad olika spelbolag och spelsajter som erbjuder betting samt tips på trav online. En del av dem har faktiskt växt till sig och erbjuder i stort sett ett komplett utbud av spel.

Hur som helst är det ATG som som är störst och det spelbolag som har det flesta svenska spelarna samlade. Det är även här du kommer finna det bästa spelen och de högsta vinsterna inom tips och betting på svensk travsport.

Dina kunskaper inom travsporten hjälper dig vinna

För dig som varje vecka, eller kanske varje dag, bettar och tippar på travet kommer det vara kunskaper som tar dig steget vidare. Att vara kunnig inom hästsporten är A och O när det gäller att skapa bra och vinnande tipsrader. Här är detta precis som inom vilken sport som helst, vilket medför att du som är kunnig och påläst. Samt har de bästa och senaste stalltipsen ligger i en bättre position än andra att vinna på din betting

Att få ett övertag på din bookmaker när du är den som spelar på travet kommer i princip vara omöjligt. Detta är något det talas mycket om. Speciellt när det gäller övrig sportsbetting. Travsporten däremot är så pass koncentrerad och begränsad att ett övertag inom detta område nästan är omöjligt. Trots detta betyder det inte att det är omöjligt. Det kan helt plötslig vara så att du har större kunskaper om en nya häst. Men detta kommer bara hålla en kort period, innan resten av travsporten sett vad den går för.

Är det bättre att betta på travet online?

Som vanligt när det gäller tips och betting så har du möjligheten att välja om du ska lägga dina spel på travbanan, i spelbutiken eller på nätet. Detta gäller naturligtvis också när det handlar om spel på travet. Vad är det då egentligen för skillnad på dessa olika sätt att spela och finns det något av dessa sätt som ger dig en fördel?

När du spelar betting och tippar på travet i spelbutiken, så kommer väl detta att kunna anses som det minst fördelaktiga. Här kommer du bara att finna de listor som finns för att läsa resultaten från tidigare lopp. En del kan dock dra nytta av detta sätt att spela. Då de kan träffa sina vänner och dela med sig av sina kunskaper för att lämna in bättre och mera underbyggda tips. Det kommer också att vara spelbutiken som är den plats där du finner det som kallas för bolagsspel.

Att vara den som har skapat ett spelkonto hos ATG eller hos ett annat spelbolag som erbjuder spel och betting på travet, kommer att ha vissa fördelar. Här sitter du kvar i hemmet framför din dator eller med mobilen i handen. Detta betyder att du samtidigt som du tippar, har tillgång till alla nyheter om vad som händer. Det som har hänt inom travsporten som kan påverka dina spel. Något annat kommer naturligtvis att vara bekvämligheten att inte behöva klä på sig och gå till spelbutiken en regnig dag.

Osäker? Samla info till precis innan spelet

Det kommer dock att vara på travbanan du har de största fördelarna om du vill tippa på, betta och följa travsporten. Här kommer du alltid vara den som kan lämna in ditt tips och dina oddsspel i sista sekund. Du kommer också vara den som med kontakter kan få de senaste stalltipsen och alltid se hästarnas kondition vid uppvärmningen. Det kommer att finnas en möjlighet att komma nära den fördel du får på travbanan. Detta är att tippa och betta på travet i en spelbutik med livespel eller se livestreaming direkt på spelbolagets hemsida.

Bolagsspel – Något stort inom travsporten

Trav

När du lämnar in tips och spelar betting och odds spel på travet regelbundet, så kommer du känna till att det finns något som kallas för bolagsspel. Detta är då något mycket vanligt inom tips och betting på travet. Vad detta handlar om är då en grupp människor som gått samman och spelar tillsammans. När det gäller bolagsspel så köper varje deltagare i detta en eller flera andelar. Vilket senare ger denne en procentuell del av en eventuell vinst. Naturligtvis betalar denna spelare också samma procentuella del när det gäller insatsen.

Bolagsspel kan spelas av en grupp travkunniga som känner varandra eller en grupp oavsett som går samman för att få lite extra spänning. Den vanligaste platsen du finns bolagsspel på, där alla kan köpa en andel, är dock i spelbutiken. Där ägaren ofta står bakom detta tips.