1×2 Bets

Det finns många olika sätt att spela tips och betting på fotboll och andra sporter. Här finns det då möjligheter att spela på resultat eller livebetting samt även en rad olika spel. Här ska det dock koncentreras på det som kallas 1×2 bets och hur detta fungera. Även inom detta område kommer du att ha massor med olika spelvarianter att välja på. Här finner du då det populära Stryktipset som du enbart finner i sin originalversion hos svenska Spel. Dock kommer du att vara den som kan finna många olika och faktiskt populära varianter av detta tips hos andra spelbolag online.

En annan variant av 1×2 bets kommer att vara singelspel på vinst, oavgjort eller förlust på en eller flera matcher. Detta är då något som i folkmun kallas för Lången. Då de första svenska spelarna fann ett sätt att spela från Svenska Spel. Nu kommer detta sätt att spela att finnas hos alla bookmakers online. Vilket gör att du har bättre chanser att finna de rätta matcherna och lägga de vinnande odds spelen. Nedan förklaras det hur 1×2 bets spelas och fungerar. Samt att du får information om vilka olika typer av spel som finns för detta sätt att spela betting online.

EttKryssTvå betting

Så spelar du 1×2 bets

Egentligen är det nog så att just 1×2 bets både är det enklaste och mest spelade när det gäller sportsbetting. Här handlar det då om att vara den som väljer om ett lag eller en tävlande ska vinna, spela oavgjort eller förlora. 1×2 bets kommer du då således att finna på det som kallas för tipsrader inom betting. Här kommer det då på denna tipskupong att finnas ett utvalt antal matcher att välja antingen 1,x eller 2 för varje match på. Rörande de flesta tips som erbjuds går det här att spela antingen enkla rader eller systemtips. Är det så att du spelar systemtips, kommer detta medföra att du kan halvgardera eller helgardera vissa matcher.

  • Halvgardering: När du halvgarderar så kommer detta leda till att du väljer att pricka för två tecken av 1×2 för den valda matchen. Detta betyder också att din kostnad för spel dubbleras för varje gång du gör en halvgardering.
  • Helgardering: Att helgardera betyder att du fyller i alla tre,1×2, för den match du ska helgardera. Här kommer du då garanteras att ha rätt. detta sätt att spela kommer att öka din insats med tre gånger för varje helgardering du lägger på din tipskupong.

Hitta spelet hos din bookmaker

Det allra vanligaste sättet att spela 1×2 bets är dock att vara den som lägger oddspel på en eller flera matcher som du själv väljer ut i utbudet av spel hos din bookmaker. Här handlar det då om att välja de olika matcher med lag som du har stora kunskaper inom. Detta ger dig större chanser att vinna. När du spelar denna typ av 1×2 bets, är det bästa att spela en eller två matcher på kupongen med ett lägra odds och en högre insats. Detta ger dig större chanser att vinna än att spela på många matcher med lågt insats och ett astronomiskt och orealistiskt odds.

De 1×2 bets som Svenska Spel erbjuder

När du gillar de mest populära odds spelen och 1×2 bets, så är det Svenska Spel som gäller. Här finner du det överlägset mest populära 1×2 spelet i form av Stryktipset. Detta är då också det tips som du kommer att kunna vinna mest på vid en vinst med alla 13 rätt. Hur som helst är det så att om du vill spela 1×2 bets med fria val och egna odds spel. Så kommer inte detta spelbolag att ge dig de bästa inom betting världen.

Är det dock så att du söker populära spelvarianter som Lången eller Bomben, så kommer det fortfarande vara Svenska Spel som gäller. Tänk dock på att Lången inte är något speciellt spel som bara finns hos detta spelbolag. Detta är helt enkelt bara ett vanligt 1×2 bet som du kan spela hos precis alla andra spelbolag online.

Olika varianter av 1×2 bets online

Om det nu är så att du gillar att spela tips och betting. Du är den som vill ha din tipskupong. Ja, då kommer du som kan finna dig i att vinstsumman blir lite lägre. Även att kunna välja en av de många varianter av Stryktipset som finns hos olika fristående bookmakers online. Det är faktiskt också så att du som vill spela på odds spel vilka fungerar precis likadant som Lången, kan göra detta online med mycket bättre odds. Många gånger får du också ett större urval av matcher att spela på. Samt att du också finner många flera sporter hos en fristående bookmaker på nätet. Är det så att du gillar att spela på svensk sport så väljer du en svensk bookmaker. Medan du som gillar internationella sporter väljer en utländsk eller svensk bookmaker.

Här kan du läsa fler nyheter om Stryktipset.

Nedan ser du de två största varianterna av Stryktipset på nätet:

  • EttKryssTvå: Detta är en variant av Stryktipset som du finner hos det svenska spelbolaget Betsson. Här kommer du också att göra valet av det tips som är mest likvärdigt med originalet. Du spelar på 13 matcher varje vecka och faktum är att det finns gång då högsta vinsten varit 10 miljoner kronor.
  • Supertoto: Här kommer du att finna en variant av Stryktipset som startade hos Unibet. Efter detta har det spritt sig till andra spelbolag. Detta är också mycket snarlikt originalet, med skillnad att det kan variera mellan 12-14 matcher per kupong.